13 Mart 2013 Çarşamba

Louis Vuitton Cüzdan Modelleri ve Fiyatları

LOUIS VUITTON CÜZDAN


Louis Vuitton hiç kuşkusuz dünyadaki en büyük, en trend, en klas ve en şık çanta üreticisidir. Kullandıkları modeller yıllardır aynı olsa da ufak dokunuşlarla o modelleri bambaşka bir görünüme ulaştırmayı her zaman başarmışlardır. Bu sebeple Louis Vuitton’un vazgeçilmez markaların başında yeralması şaşırtıcı olmasa gerek. Piyasaya valiz üretimiyle giren Louis Vuitton, daha sonraları büyük buluş ve tasarımlarıya çanta, cüzdan, aksesuar, ayakkabı, hazır giyim alanlarında da dünyanın en büyük markalarından biri olmuştur.

Louis Vuitton cüzdan, çanta ve valizlerinde gördüğümüz ve görür görmez de Lois Vuitton’a ait olduğunu anladığımız karakteristik LV  desenleri her sezon küçük değişikliklerle klasik tarzından ödün vermeden adeta baştan yaratılıyor. Böylece LV desenleri tekdüzelikten kurtulup çok daha trend oluyor.Ne dersiniz?


louis-vuitton-cuzdan-klasik-model


Cüzdan modellerine baktığımızda, gerek bayanlar gerekse de erkekler için tasarlanmış olan birçok model karşımıza çıkıyor. Klasiklik diyince aklımıza gelen markaların başında gelen Louis Vuitton cüzdanlarında da hem klasik hem de günümüz modasına uyarlanmış örnekler yer almaktadır. 2013 ilkbahar sezonu için de bu durum geçerlidir. Klasik tarzı olanlar için kahverengi tonlarındaki cüzdanlar, aynı ton ve desenlerdeki farklı LouisVuitton çantalarla takım yapılabilir.  Birçok işkadınının bu şık tarzı tercih ettiğinden eminim.

louis-vuitton-canta-cuzdan-takimi






louis-vuitton-canta-cuzdan-takimi-2







Üç kenarı fermuarlı diktörtgen cüzdan modelleri ve kare şeklindeki cüzdan modelleri her zaman olduğu gibi 2013 ilkbahar sezonunda da ön planda. Kredi kartları için cepler, kimlik kartı için transparan bir pencerenin de yer aldığı bu cüzdanlar bayanların en çok tercih ettiği hem çok kullanışlı hem de çok şık modellerdir. Dama motifine benzeyen Damier deseni ile çiçekli Monogram deseni bu sezon da hem klasik hem de modern tarzda karşımıza çıkıyor.
                         
louis-vuitton-beyaz-cuzdan-ornekleri

LV-turuncu-klasik-cuzdan










“A product like no other” sloganıyla birkaç sezondan beri karşımıza çıkan Mon Monogram serisindeki cüzdanlardan bahsetmeden geçmek olmaz. İlk başlarda ürettiği sandıkların üzerine o sandığın sahibinin adı ve soyadının başharflerinin yazılması bir Louis Vuitton tasarımıydı. Bu uygulama o dönemlerde valiz olarak kullanılan sandıkların yolculuk esnasında diğer sandıklarla karışmasını engellemek amacıyla yapılmıştı. Bu eski LV uygulamasından esinlenerek günümüze uyarlanan Mon Monogram serisi olarak Louis Vuitton hayranlarına sunuluyor. Louis Vuitton resmi web sitesine girerek seçtiğiniz ürüne kendi isminizin baş harflerini ekleyip sipariş verebilirsiniz.  Bu uygulama sadece cüzdanlar için değil Mon Monogram serisindeki çanta ve valizler için de geçerli.


LV-armali-cuzdan


Bu desenlere ek olarak 2013 sezonunun moda renklerinden tek renk olarak tasarlanmış cüzdanlar da göz alıyor. Bu tarz cüzdanlar geceleri klatç olarak da kullanılabileceğinden bayanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. Bu tarz cüzdanlar zaman zaman bayanların tam anlamıyla kurtarıcısı olabiliyor. Bu sezon da bordo, siyah, bej, pembe gibi çok farklı renklerde karşımıza çıkıyor.


LV-tek-renk-cuzdan


Joey ve Insolite Wallet, bu sezonda gençlerin ve renkli bir tarza sahip olan herkesin çok seveceği, Monogram desenindeki her bir motifin farklı bir renkte kullanılmasıyla tasarlanmış.  Bakın ne kadar da sevimli ve şıklar.


beyaz-renkli-desenli-dikdortgen-cuzdan
beyaz-renkli-desenli-cuzdan








Kalp şeklindeki leopar desenli bozuk para cüzdanları da oldukça şık. Aslında Sevgililer Günü için tasarlanmış olan bu model diğer zamanlarda da sevilerek kullanılmaktadır. Özellikle leopar desenin faklı bir tasarımıyla dizayn edilmiş kalp şeklindeki bozuk para cüzdanı adeta göz alıyor. Bu model bordo, lacivert ve krem zemin üzerine üç farklı renkte çalışılmış.Bu cüzdanları da aynı tonlardaki çantalarla kombinlediğinizde çok şık duracaktır.

LV-mor-kalp-cuzdan-kombine-canta















Şüphesiz cüzdanlar sadece bayanların kullandığı bir aksesuar değildir. Louis Vuitton erkekler için de çok şık ve klas cüzdanlar tasarlamaktadır. Bayanlarda olduğu gibi erkek cüzdanlarında da klasik modeller yer alıyor. Damier deseni erkek cüzdan modellerinde belki de en çok kullanılan LV deseni. Çok amaçlı dikdörtgen ve kare cüzdan modellerini bu sezon da görmekteyiz.

lv-spor-kare-cuzdan



Dama şeklindeki Damier deseninin yanısıra tek renkli modeller de tasarlanmış. Hardal rengi, kırmızı, sarı, turuncu, lacivert gibi renkleri nerkek modellerinde kullanılması, LV’nin klasikliğin yanısıra sıradışı bir marka olduğunun da kanıtıdır.

LV-press-dikdortgen-turuncu-cuzdan
2014 yılına önümüzde sadece birkaç ay kala 2014 modellerinin çıkmasını dört gözle bekliyoruz. 2014 modelleri lansmanı yapılır yapılmaz siz değerli okuyucularımız için yayınlamaya çalışacağız.

2013 Fiyatlarına gelecek olursak 500-600TL'den 2000Tl'lere kadar ulaşmaktadır. Tabi bu fiyatların sadece mücevherat içermeyen cüzdanlar için olduğunu unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder